Back to All Events

Fuglekassesnekring på Sagstua

  • Sagstua 115A Johan Scharffenbergs vei Oslo, Oslo, 0694 Norge (map)

Bli med på Fuglekassesnekring på Sagstua og hjelp småfuglene til et sted å bo. Kanskje du kan få en fuglefamilie på besøk? Vi fyrer opp et bål, så du kan grille egne pølser eller noe annet du har med. Det kan hende det blir muligheter for å kjøpe vafler? Ta med egen hammer om du har, så kan flere snekre samtidig. Vi snekrer ute, så ha med utetøy. Blir det kaldt kan vi varme oss litt inne på Sagstua.

Fuglekassesnekringen er er et samarbeid mellom Miljøprosjekt Ljanselva og Naturvernforbundet og Miljøagentene Oslo sør.

Sagstua ligger på nedsiden av Skullerudbakken, ned mot Ljanselva. Du kan gå opp fra parkeringsplassen ved Skullerud-krysset. Hvis du velger kollektivtrafikk kan du ta buss nr. 76 til Skullerudkrysset eller buss 74 til Leirskallen og gå derfra. Det er også gangavstand fra Skullerud T-banestasjon.

https://www.facebook.com/events/213384999215855/